Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

GLC Coupé

Design – egy SUV és egy coupé példátlan találkozása.

Erős karakter formába öntve.

 

Az új GLC Coupé-ban egymásra találnak a SUV erőteljes egyénisége és a coupé dinamikus formái. Az eredmény egy olyan gépkocsi, amely az első pillanattól kezdve élményt nyújt. A gépkocsikülső lendületes vonalai magukra vonzzák a tekintetünket, a belső térben pedig teljesen beleélhetjük magunkat az egyedülálló designvilágba.

 

Csupa energia és kifejezőerő: az új GLC Coupé sportos sziluettjét remekül megrajzolja a design. A széles vállú karosszéria és a vízszintesen elhelyezett hátsó világítótestek magabiztos, erős arculatot biztosítanak autójának.

Az egylamellás gyémánt hűtőrács a központosan elhelyezett csillaggal már első ránézésre kiemeli a coupé sportosságát. És ez csak egy elem a sok részlet közül, amelyekkel ez a kupé a tetővonaltól kezdve az erőteljes fardesignon át a szériakivitelben 18 colos (45,7 centiméteres) könnyűfém keréktárcsákig meggyőzi Önt.

Amit Ön az új GLC Coupé-nál kívül megtapasztal, az a belső térben folytatódik, ahol egymásra találnak a kiváló minőségű anyagok, az elragadó design és az exkluzív felszereltségek. Mindez olyan teret hoz létre, amely megfelel az egyéni és nagy kifejezőerejű kialakítással szemben támasztott legmagasabb igényeknek is.

Igényességét tekintve a belső tér új mércét állít: A szériakivitelű ARTICO bevonatú ülések és a puha tapintású felületek elbűvölik a vezető és az utasokat egyaránt. A középkonzol tiszta vonalú és modern, a zongoralakk-hatású fekete díszítőelemek szemet gyönyörködtetőek, a műszerfalban vízszintesen húzódó krómezüst díszítőelem pedig kiemeli az új GLC Coupé lendületes karakterét.

Egy olyan designról van szó, amely megtestesíti a tiszta dinamikát, de még ennél is sokkal többet rejt magában: itt sokkal tágasabb tér és nagyobb rugalmasság áll az Ön rendelkezésére, mint bármelyik másik sportkupéban. A hátsó üléseket lehajtva akár 1205 literes csomagteret használhat.