Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

A-osztály Limuzin

Design

Design – vihar és lendület szériafelszereltségként.

Egyetlen sémába sem illik. De pontosan illeszkedik az életéhez.

 

Lendületes már az első pillantásra és minden méteren: az A-osztály megtartja, amit megjelenése ígér. Az agresszív első lökhárítótól a feszülő oldalvonalon át a még markánsabb hátfalig, extraként teljesen LED-es lámpákkal, az A-osztály hangsúlyozza lendületességét.

 

Az A-osztály megjelenése fiatalos és modern, a típusfrissítéssel pedig még kifejezőbbé vált: az erőteljesebb első és hátsó lökhárító, három különböző kivitelváltozat, egy extraként rendelhető design-csomag, valamint vonzó anyagok, színek és új könnyűfém keréktárcsák.

Az erősen nyilazott orr-rész és a markáns gyémánt-hűtőrács gondoskodnak az öntudatos fellépésről és az energikus tekintetről. A hűtőrács már a szériafelszereltségnél is fekete gyémánt-hűtőrács kivitelű, ami kiemeli a gépkocsi sportosságát.

Az extraként rendelhető LED-es nagyteljesítményű fényszórók nagyobb fényerősséget nyújtanak és az első pillanattól kezdve elkápráztatják a kék üdvözlő-világítással, a felső fényvezető kék fényével. Ezen kívül a LED-es hátsó lámpák is a külső megjelenés újdonságai, és javítják a láthatóságot. 

Köszönhetően a háromfunkciós fényvezetőknek az egyes LED-ek már nem láthatók, hanem egy optikai egységbe olvadnak össze.

Az igényes belső teret a részletek iránti rendkívüli igényességgel alakítottuk ki és tovább növeltük exkluzivitását és sportosságát. A formák, felületek és anyagok harmonikus, igényes egészet alkotnak, megjelenésük és tapintásuk egyaránt a legmagasabb követelményeket is kielégíti.

Három ülésváltozat közül választhat a legjobb ergonómia érdekében. A műszerfalon és a kapcsolóknál igényes, új díszítőelemek találhatók. 

Olyan exkluzív felszereltségek, mint a kívánságra rendelhető hangulatvilágítás, tizenkét színben, egy új 3 küllős kormány-generáció és a multifunkciós kijelzővel rendelkező kombinált műszer új designja teszik teljessé az A-osztály igényes utasterét.