Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

Mercedes-Benz GLE Coupé: A legjobbat hozza ki a terepből

Mercedes-Benz GLE Coupé: Járműkoncepció

Egyedülállóan élénk – rendkívül impozáns.

Kifinomult sportosság, stílusosan. Ismerkedjen meg a legjobbal az automobilok világából, új, magával ragadó formában: egy Mercedes-Benz

modern luxusával. Egy GLE megjelenésével. Egy coupé fürgeségével és eleganciájával. Az új GLE Coupé. A legjobbat hozza ki a terepből.

 

Az új GLE Coupéval a Mercedes-Benz először lép a teljes méretű sports-utility coupék szegmensébe. Designja kombinálja az SUV- és coupé-elemeket, menettulajdonságai a teljesítményt és az agilitást. Ennek eredménye egy olyan gépkocsi, amely korábban nem létezett. Azoknak, akik mély benyomást akarnak kelteni.

Az autógyártás művészetében az új GLE Coupé egyet jelent az új expresszionizmussal. Feszültséggel teli vonalakkal, széles vállakkal és erőteljesen formázott felületekkel. A coupészerű sziluett és a széles nyomtáv egészen új, rendkívül egyéni dinamikát és megjelenést ad az SUV-nek.

Az új GLE Coupé egy SUV és egy coupé sikeres összekapcsolása. A design sportosságot és fölényt sugároz. Arányaiban a coupé tudatosan különbözik a GLE-osztálytól: döntő 77 milliméterrel szélesebb és 96 milliméterrel hosszabb, miközben 28 milliméterrel alacsonyabb, miáltal a gépkocsi egyidejűleg impozáns és sportosan mélyen fekszik az úton.

 

Az avantgarde az új GLE Coupé esetében a designnál kezdődik és csúcspontját az átfogó digitális hálózatba kapcsolásban éri el. Egy nagy kijelzőn kívánságra szabadon böngészhet az interneten.

Az új GLE Coupé új lehetőségeket nyit meg Ön előtt arra, hogy gépkocsijával és környezetével összekapcsolódjon. A „Mercedes connect me“ szolgáltatások nagyobb biztonságot, kényelemet és számos esetben időmegtakarítást nyújtanak.

Az alapszolgáltatások közé tartoznak például a Karbantartás-menedzsment, a Telediagnosztika, a Baleset- és Meghibásodás-menedzsment. Ezen kívül ultramodern navigációs szolgáltatásokat, beleértve a valós idejű közlekedési információkat, iránytűt, a Google Mapset és Útikönyvet, vagy számos Mercedes-Benz alkalmazást is használhat.