Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

Mercedes-Benz C-osztály

A Mercedes-Benz a legjobb megoldást kereste, mikor megalkotta a C-osztály limuzin változatát: az autó által képviselt erőteljes megjelenést élénk, organikus dizájn, letisztult formaterv és kifinomult belső tér összessége eredményezi. Munkánkat a World Car Awards bizottsága is elismerte, és 2015-ben World Car of the Year díjjal jutalmazta. Most rajtad a sor, hogy a legjobb megoldást válaszd. Teszteld a kényelmet és biztonságot magabiztosan egyesítő Mercedes-Benz C 160 Limuzint.

Az ajánlat részletei:

  • modern, letisztult formaterv
  • intelligens belső tér kihasználás
  • AVANTGARDE külső
  • ECO Start Stop funkció a hatékony fogyasztásért és a környezet óvásáért
  • 6-fokozatú mechanikus sebességváltó
  • THERMATIC klímaautomatika
  • Aktív parkoló asszisztens a még könnyebb parkolás érdekében
  • Garmin MAP PILOT navigációs rendszer előkészítés
  • megnövelt üzemanyagtartály-térfogat
  • ülésfűtés az első üléseken

Mercedes-Benz C-osztály

most akár
79.092 Ft-os
havi lízing díjtól*

Minden új személyautó vásárlása esetén ajánlatunk tartalmazza az integrált szervizcsomagot (ISP), a Driving Events vezetéstechnikai tréninget, valamint a Rád és autódra szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot.

Tesztvezetek Katalógus Részletek Konfigurálás Vissza a főoldalra

C-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,2-8,4 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 106-195 g/km
A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. További részletekről érdeklődjön a Mercedes-Benz márkakereskedésekben!

*Az induló díj és a havi díjak ÁFA-tartalma a vonatkozó jogszabályokban meghatározott feltételek esetén levonható. Az akciós ajánlat 2016. március 31-ig érvényes. A Mercedes-Benz Financial Services pénzügyi szolgáltatója a Budapest Autófinanszírozási Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193. Eng.sz: ÁPTF 281/1997.) Az ajánlat a megjelölt Mercedes-Benz gyártmányú új gépjárművek vásárlásához igénybe vett, a Budapest Autófinanszírozási Zrt.-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén, 30% önerő megfizetése mellett 60 hónapos futamidőre érvényes. A nyílt végű pénzügyi lízinget igénybe vehető ügyfélkör: fogyasztónak nem minősülő magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A Budapest Autó a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu valamint awww.mercedes-benz.hu honlapokon.