Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

CLS-coupé

Design, új megvilágításban.

Feltűnést keltő. Lelkesítő. Példamutató.

 

Érezni fogja, amikor egy pillanat különlegessé válik. Ha elakad a szava, vagy nem tudja levenni róla a szemét, tudni fogja: ez azon pillanatok egyike, amelyeknek örökké kellene tartaniuk. Ugyanígy fog érezni, ha megpillantja a CLS Coupé legújabb generációját. Ígérjük.

 

Így néz ki a dinamikus előrehaladás. És ilyen érzés: ha megtapasztalja az élek, ívek és vonalak könnyed összjátékát, tudni fogja, miért tartozik a CLS-osztály Coupéja a stílusikonok közé.

A hosszan elnyújtott orr-rész, a domináns gyémánt-hűtőráccsal, határozott vonalú első lökhárítóval és a markáns, integrált nappali menetfénnyel rendelkező LED-es nagyteljesítményű fényszórókkal meghatározzák az első benyomást.

A fényszórók designja jövőbemutató világítástechnikával kápráztatja el: ismerkedjen meg az első digitális fényszórórendszerrel, amely minden egyes fénysugárra külön-külön figyelmet fordít. Az extraként rendelhető MULTIBEAM LED fényszórónként 24 LED-et vezérel külön-külön és designjának és funkciójának köszönhetően nemcsak éjjel félreismerhetetlen. 

Coupéra jellemző tetőív, alacsony oldalablakok, alig látható B-oszloppal, és a markáns rajzolatú „dropping line" alakítják ki hatásosan az elegáns oldalvonalat. 

Számtalan vonzó könnyűfém kerék közül választhat. A CLS-osztály igényes, nagyvonalú belső terének sportossága, exkluzivitása és funkcionalitása még tovább fokozható.

Milyen mély lehet egy első benyomás? És meddig tarthat a hatása? Egyszerűen próbálja ki! A CLS Coupé sosem hagy fel azzal, hogy elkápráztassa Önt. Éppen ellenkezőleg. Ez az ideális hely rá, hogy átélje a kifinomult előrehaladást.

A műszerfalon minden kezelőszerv és kijelzőműszer ergonomikusan van elrendezve és ezáltal is hozzájárul a Mercedes-Benz közmondásos „Welcome-hatásához“. A 20,3 centiméteres, lapos TFT-kijelzőtől az új, kívánságra rendelhető designo utastér-színeken át az újonnan kialakított 3 küllős sportkormányig.

Az exkluzív krómezüst felületek, fa vagy zongoralakk díszítőelemek, valamint az analóg óra ezen túlmenően egy klasszikus-sportos, manufakturális jellegű belső tér benyomását közvetítik. 

Az egységes kialakítású belső tér, az igényes díszítővarrásokkal és a stílusosan integrált díszítőelemek műszerfalon való nagyfelületű alkalmazásával elegánsan folytatódik az ajtókon. 

A hátsó utasok szintén a legmagasabb szintű kényelemben részesülnek – mindenki saját, különálló ülésében utazhat.