Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

E-osztály Limuzin


Egyedülálló. Extravagáns. Elérhető.

Mercedes-Benz E-osztály számtalan kivitelváltozatban, akár azonnal.
Válassza az Ön életstílusához illeszkedő limuzint, coupét, T-modellt,
All-Terraint vagy cabriót, akár Plug-in Hybrid meghajtással, kedvező
finanszírozási feltételekben ugyanolyan biztos lehet, mint járműveink
intelligens vezetéstámogató rendszereiben.

Design

Minden vonal az érzéki tisztaság elvét követi.


Az új E-osztály a Mercedes-Benz új design-filozófiájának meggyőző eredménye. Minden más felsőkategóriás limuzinnál jobban megtestesíti a modern stílust és a kifinomult sportosságot. A design minden vonalában egyesíti a visszafogott eleganciát és határozott jelenlétet – mindezt döbbenetes könnyedséggel.


Szándékai az új E-osztály arcára vannak írva. Az előrenyúló motorháztető, a függőlegesen álló fényszórók és a szélességet hangsúlyozó orr, nagy légbeömlőkkel kifinomult sportosságot ígérnek.

Az alapfelszereltségen kívül még három kivitelváltozatból választhat:

modern és fényűző az EXCLUSIVE külső kivitel, igényes első lökhárítójával, klasszikus hűtőrácsával, a Mercedes csillaggal a motorháztetőn, kiegészítő króm díszítőelemekkel valamint nagy könnyűfém keréktárcsákkal.

Az AVANTGARDE külső még dinamikusabbá és sportosabbá teszi a külső megjelenést. Például köszönhetően a nagy könnyűfém kerekeknek, az egyedi, króm és alumínium designelemekkel rendelkező első lökhárítónak. A leültetett AGILITY CONTROL futómű is hangsúlyozza a sportos megjelenést.

Még több sportosságot és teljesítményt nyújt az AMG Line külső kivitel, tökéletesen összehangolt felszereltségekkel – a dinamikus AMG Stylingtól az AMG könnyűfém kerekeken át a leültetett AGILITY CONTROL futóműig.

A könnyedség, a modern luxus és a magabiztos kisugárzás, melyek az új E-osztály külsejét jellemzik, az utastérben megszakítás nélkül folytatódnak. Egy térben, amely utasait modern formanyelvvel, igényes anyagokkal és egyéni kombinációs lehetőségekkel teljes mértékben meghódítja.

Vízszintes elemek és vonalak gondoskodnak a világos, nyugodt környezetről és a nagyvonalú térérzetről. A díszítőelemek összekapcsolódó alkalmazása a műszerfaltól az ajtóburkolatokig az értékesség és védettség érzését közvetíti.

Lássa el kézjegyével az új E-osztályt, alakítsa ki saját kedvenc terét: a kifejező AVANTGARDE belső, a válogatott EXCLUSIVE utastér és a rendkívül sportos AMG Line belső lehetővé teszik az egyéni berendezési stílusokat lehetővé. Ezen túlmenően különböző szín- és anyagkombinációk közül választhat. Csak a barna tónusú bőrök közül háromféle rendelhető. Az alumínium vagy nyitott pórusú fa díszítőelemek a modern, autentikus luxust az új E-osztályban láthatóan és tapinthatóan átélhetővé teszik.

Az exkluzivitás és egyéni kialakítás még tovább fokozható. designo felszereltségeink exkluzív bőröket, igényes steppeléseket és rendkívüli faburkolatokat tartalmaznak.

*Az ajánlat a 2018. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, E-osztály limuzin E 200 kivitel személygépjármű esetén. A hirdetésben szereplő nettó 9 547 669 Ft, azaz bruttó 12 125 540 Ft listaár a Mercedes-Benz E 200 modell változatára vonatkozik. E-osztály E 200 limuzin kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,9-6,2 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 157-142 g/km. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.