Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

E-osztály Limuzin

Design – intuitívan stílusteremtő

Minden vonal az érzéki tisztaság elvét követi.

 

Az új E-osztály a Mercedes-Benz új design-filozófiájának meggyőző eredménye. Minden más felsőkategóriás limuzinnál jobban megtestesíti a modern stílust és a kifinomult sportosságot. A design minden vonalában egyesíti a visszafogott eleganciát és határozott jelenlétet – mindezt döbbenetes könnyedséggel.

 

Szándékai az új E-osztály arcára vannak írva. Az előrenyúló motorháztető, a függőlegesen álló fényszórók és a szélességet hangsúlyozó orr, nagy légbeömlőkkel kifinomult sportosságot ígérnek.

Az alapfelszereltségen kívül még három kivitelváltozatból választhat:

modern és fényűző az EXCLUSIVE külső kivitel, igényes első lökhárítójával, klasszikus hűtőrácsával, a Mercedes csillaggal a motorháztetőn, kiegészítő króm díszítőelemekkel valamint nagy könnyűfém keréktárcsákkal.

Az AVANTGARDE külső még dinamikusabbá és sportosabbá teszi a külső megjelenést. Például köszönhetően a nagy könnyűfém kerekeknek, az egyedi, króm és alumínium designelemekkel rendelkező első lökhárítónak. A leültetett AGILITY CONTROL futómű is hangsúlyozza a sportos megjelenést.

Még több sportosságot és teljesítményt nyújt az AMG Line külső kivitel, tökéletesen összehangolt felszereltségekkel – a dinamikus AMG Stylingtól az AMG könnyűfém kerekeken át a leültetett AGILITY CONTROL futóműig.

A könnyedség, a modern luxus és a magabiztos kisugárzás, melyek az új E-osztály külsejét jellemzik, az utastérben megszakítás nélkül folytatódnak. Egy térben, amely utasait modern formanyelvvel, igényes anyagokkal és egyéni kombinációs lehetőségekkel teljes mértékben meghódítja.

Vízszintes elemek és vonalak gondoskodnak a világos, nyugodt környezetről és a nagyvonalú térérzetről. A díszítőelemek összekapcsolódó alkalmazása a műszerfaltól az ajtóburkolatokig az értékesség és védettség érzését közvetíti.

Lássa el kézjegyével az új E-osztályt, alakítsa ki saját kedvenc terét: a kifejező AVANTGARDE belső, a válogatott EXCLUSIVE utastér és a rendkívül sportos AMG Line belső lehetővé teszik az egyéni berendezési stílusokat lehetővé. Ezen túlmenően különböző szín- és anyagkombinációk közül választhat. Csak a barna tónusú bőrök közül háromféle rendelhető. Az alumínium vagy nyitott pórusú fa díszítőelemek a modern, autentikus luxust az új E-osztályban láthatóan és tapinthatóan átélhetővé teszik.

Az exkluzivitás és egyéni kialakítás még tovább fokozható. designo felszereltségeink exkluzív bőröket, igényes steppeléseket és rendkívüli faburkolatokat tartalmaznak.