Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

GLE

Design – Az autó formái: az egész város erről beszél

A középpontban a figyelmesség.

 

Arányai feltűnést keltenek. Az új GLE Coupé kifejező formája és érzéki letisztultsága magával ragadó megjelenést kölcsönöz Önnek. Készüljön fel rá, hogy beszélni fognak Önről! Az ellenállás céltalan.

 

Alacsony felépítés és laposan futó tető: ezek a jellemzők kölcsönzik az új GLE Coupénak karakteres sziluettjét. Olyan elemek magával ragadó összjátékával, melyek egyébként inkább SUV-knél fedezhetők fel, a gépkocsi kifejező arányaival ragadja magával.

Feltűnést keltő új designjával az új GLE Coupé hátsó traktusa elkápráztatja: a vízszintes vonalvezetés különösen a széles lámpáknál fejeződik ki. Innovatív: egy erőteljes krómhatású alsó védőlemezzel ellátott hátsó lökhárítóba van integrálva a rendszámtartó.

Oldalról a lágyan hátrafelé lejtő tetővonal, a nagy tengelytáv, a rövid túlnyúlások, valamint a SUV-re jellemző burkolatok a kerékjáratokon és a küszöbburkolatok fölött növelik a gépkocsi vonzerejét. A Mercedes-Benzre jellemző vonalvezetés már álló helyzetben is feszültséggel teli dinamikát kölcsönöz az autónak.

Az orrkiképzést a Mercedes-Benz coupékra jellemző, egyetlen lamellás hűtőrács jellemzi. Szintén hatásos: a motorháztető az erőteljes powerdome-okkal.

A coupékra jellemző sportosság, és SUV-ra jellemző térérzet: az új GLE Coupé utasterében mindkét világ legjobbja találkozik. Fényűző extrák gondoskodnak a Mercedes-Benzre jellemző exkluzivitásról.

Az ilyen fényűző extrák egyike az utastér levegőjének extraként rendelhető ionizálása. Ezáltal felfrissül a levegő és jelentősen javul az utastérben a levegő minősége. A rendkívül szélesre nyitható ajtók, valamint a magas üléspozíció gondoskodnak a kényelmes beszállásról és a magas szintű utastéri kényelemről.

Szériafelszereltséghez tartozó sportülések, multifunkciós bőr sportkormány, valamint nagyfelületű alumínium, vagy kívánságra fa vagy zongoralakk, díszítőelemek, és a vízszintes vonalvezetés a műszerfalon és az ajtókon elegánsan hangsúlyozzák a sportos karaktert.