Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

GLS SUV

Design – tökéletesen könnyed dominancia.

A tiszta jelenlét.

 

Kevesen vannak, akik puszta megjelenésükkel uralni képesek a színpadot. Valamint az új Mercedes-Benz GLS. Már megjelenésével meghódítja környezetét. Orra, a powerdome-okkal, magabiztosságot sugároz, a markáns sziluett karakteres megjelenést kölcsönöz. Az erőteljes far pedig dominánsan zárja le a formát.

 

Az elegancia és igényesség az új Mercedes-Benz GLS külső megjelenésén is látható. Modern kialakítása tisztaságot közvetít és egyidejűleg erősíti az új GLS domináns megjelenését.

Mindenekelőtt az orrnál válik nyilvánvalóvá az új Mercedes-Benz GLS modernsége. A határozott formájú első lökhárító, rombusz formájú ráccsal és SUV-re jellemző krómhatású alsó védőlemezzel, valamint az erőteljes powerdome-okkal ellátott motorháztető gondoskodnak erről. A függőlegesen álló hűtőrács, a középen elhelyezett Mercedes csillaggal és két plasztikusan megformált lamellával egyaránt hangsúlyozza értékes megjelenését és SUV-karakterét.

Új egyéni kialakítási lehetőségek, mint például a nagy AMG könnyűfém kerekek, sárvédő-szélesítésekkel, oldalról is exkluzív dinamikát kölcsönöznek az új GLS-nek. A króm díszítőelemek emelik ki eleganciáját az oldalablakok fölött, az ablakperemeken és a küszöbburkolatokon.

Hátul az új GLS összetéveszthetetlenül sportosnak mutatkozik. Különösen a far kialakítása példa nélküli. A hátsó lökhárító, újonnan kialakított alsó részével tovább erősíti a sportos megjelenést.

Az új Mercedes-Benz GLS színvilága a gyömbér-bézs, kristályszürke, eszpresszóbarna, nyeregbarna, gyöngyfekete és fekete színekkel valamint gondos kidolgozásával erősíti az utastér fényűző összbenyomását.

Vékony krómezüst keret a nagy Média-kijelző, a multifunkciós kormány gombjai és az ülésállítás kezelőszervei körül az ajtókban tovább növelik értékes megjelenését. Az extraként rendelhető fekete AMG karbon/zongoralakk és fekete zongoralakk díszítőelemek a legmodernebb designt tükrözik.

Az AMG Line belső vagy EXCLUSIVE Line belső csomag egyedi felszereltségeivel az Mercedes-Benz GLS utasterét kívánságra még sportosabbá vagy fényűzőbbé teheti.