Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

Bemutatkozás

Az Autentik Cégcsoport családi vállalkozás, mely 1993-ban Mosonmagyaróváron nyitotta meg első szalonját. 1995-ben Csornán, majd 2000-ben Tatabányán létesítettük új kereskedéseinket. Cégcsoportunk 2008. november 6-án avatta fel az új győri autószalonját, amely 1300 négyzetméteres bemutatóteremmel és 1100 négyzetméteres, 24 gépjármű egyidejű javítására alkalmas szervizzel, magasan képzett kereskedelmi és szerviz munkatársakkal áll a vevők és partnerek rendelkezésére.

Ahogy a cégcsoporthoz tartozó többi telephely, úgy a győri is a DEKRA által tanúsított ISO 9001:2008 minőségirányítási, illetve ISO 14001:2004 környezetirányítási rendszer szabványai szerint tevékenykedik.

 

A Mercedes-Benz márkát 18 munkatárs képviseli Győrben, legrégebben itt dolgozó kollégánk több, mint 10 éves Mercedes-Benz tapasztalattal rendelkezik.

Büszkék vagyunk rá, hogy több ízben is kiérdemelhettük az ország legjobb kereskedésének járó ügyfélelégedettségi díját. Eddig több, mint 1000 ügyfelünk tisztelt meg minket bizalmával.

Cégünk az elérhető Mercedes-Benz szolgáltatásokon felül karosszéria javítást, autókozmetikát nanotechnológiás védelemmel, garanciális időn túli teljeskörű gépjármű javítást, műszaki vizsgáztatást, eredetiségvizsgálatot, állapotfelmérést is kínál, illetve gumihotelünket is igénybe vehetik ügyfeleink.