Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

MOBILO

MOBILO - akár a jármű 30 éves koráig!

A korábban Mobilo és MobiloLife elnevezésű mobilitás szolgáltatáscsomagok továbbfejlesztéseként a 2008. április 1. után üzembe helyezett Mercedes-Benz személygépkocsik tulajdonosai egy egységes MOBILO nevű mobilitáscsomagot kaptak.

A csomag a már megszokott cserejármű, szállás és egyéb szolgáltatások (amelyek akár a gépjármű 30 éves koráig meghosszabbíthatók) mellett tartalmaz egy ún. "biztosítási jellegű ügyek esetén érvényes" csomagot is. E konstrukció keretében a Mercedes-Benz tulajdonosoknak további esetekben is lehetőségük volt mobilitás szolgáltatások igénybevételére, pl. a jármű kulcsának elvesztése, vandalizmus, rongálás, járműlopás, gumidefekt stb. esetén. Az első MOBILO csomaggal átadott járművek ilyen jellegű szolgáltatása 2012. április elsejétől lejár.

A Daimler AG 2012. április elsejétől azonban valamennyi MOBILO szolgáltatással rendelkező Mercedes-Benz személygépkocsik tekintetében az ún. biztosítási jellegű események esetére is kiterjeszti a szolgáltatás meghosszabbításának lehetőségét, akár a jármű 30 éves koráig! A meghosszabbítás feltétele, hogy a jármű 4 éves korát követően, annak esedékes karbantartását legfeljebb 12 havonta egy felhatalmazott Mercedes-Benz szervizpartnerné l végeztessék el.