Mercedes Győr - Autentik Motor-Car - főoldalABCCLACLSEGGLAGLCGLEGLSSSLTranszporterekTípusáttekintés

Aktuális szerviz ajánlataink

Nincs több nyitott kérdés - A szervizszakértő válaszol

Császár János, a Mercedes-Benz vevőszolgálati igazgatója a magyarországi Mercedes-Benz márkaszervizekben személyes fogadónapokat tart, melyekre előzetesen lehet időpontot foglalni. A találkozás során szakszerű választ kap minden nyitott kérdésre autójával és annak működésével kapcsolatban.

A pontos helyszínekről és időpontokról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Kérdéseit e-mail címünkön is felteheti a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. Járuljon hozzá, hogy még jobbak lehessünk!

Integrált szerviz csomag

 

ÜDVÖZÖLJÜK A MERCEDES-BENZ VILÁGÁBAN!

A Mercedes-Benz Hungária Kft. az  szolgáltatást biztosítja:

 

 

  • minden általa Magyarországra importált, és
  • felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott,
  • új Mercedes-Benz személygépkocsihoz*
  • amelyet 2012.február 1-jét követően helyeztek először forgalomba
Integrált Szerviz Csomag

A szolgáltatáscsomag tartalma:

  • 4 év vagy 120.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi ? a gyártó által előírt ? karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.
  • A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km növelt javítási garancia.
Intergrált szerviz csomag

 

* személygépkocsinak minősülnek a következő Mercedes-Benz osztályok: A, B, C, E, S, SL, SLK, CLS, CL, M, G (Bm463), GL, GLK, SLS